Vstopna stran
  • Tiskaj
  • Kontakt
  • Kazalo

Obvestilo o nemotenem zagotavljanju podpore v primeru epidemije korona virusa


 
V povezavi s situacijo korona virusa (SARS-CoV-2) naše podjetje sprejema ukrepe v skladu z internimi politikami in praksami, ki zagotavljajo neprekinjeno poslovanje našega podjetja ter omogočajo nemoteno podporo vsem našim strankam v skladu z vzdrževalnimi pogodbami.
 
Pri tem upoštevamo smernice in navodila, ki jih glede na stopnjo tveganja ter ogroženosti za omenjeno situacijo podajajo pristojni organi.

Vezano na podporo našim strankam vas obveščamo, da lahko trenutno zagotavljamo popolno in nemoteno podporo poslovanja v skladu z vzdrževalno pogodbo.

V primeru zaostritev situacije (okužba, karantena, omejitev poslovanja s strani pristojnih organov) imamo vzpostavljene mehanizme in tehnične zmogljivosti za dislocirano podporo naših strank (delo naših zaposlenih od doma, ustrezne prevezave ključnih telefonskih številk, realokacija kadrov na prioritetne naloge itd.).
 
Specifične rešitve bomo po potrebi usklajevali neposredno s posameznimi strankami glede na nastalo situacijo.

Podpora z naše strani je odvisna tudi od ustrezne tehnične in organizacijske podpore vaših sistemov ter uporabnikov z vaše strani in neoviranega delovanja javne infrastrukture (internet, električno omrežje, mobilna telefonija …).

 
V primeru epidemije in sprožitve izrednega stanja, ki bi nam preprečevalo delo v prostorih GMI in bi vam podporo morali zagotavljati od doma, bomo v tem času prioritetno izvajali izključno vzdrževalna dela, ki so nujna za vaše nemoteno poslovanje, vse ostale zahtevea pa bomo reševali kasneje, ko se bo stanje umirilo.

Za vsa dodatna vprašanja smo na voljo.
 Vse novice

MOJA STRAN

Prijava
  • Uporabniško ime:  
  • Geslo:  
  • Nov uporabnik
  • Pozabljeno geslo