Vstopna stran
  • Tiskaj
  • Kontakt
  • Kazalo

Arhiv novic (2012)

GMI bo sredstva za novoletna darila namenil v humanitarne namene (17.12.2012)
Sodelavci na Globus Marine International smo se letos odločili, da sredstva, namenjena novoletnim darilom poslovnim partnerjem, namenimo v humanitarne namene in se pridružimo akciji SITI BESED, ki jo v pomoč lačnim šolarjem organizira Zveza prijateljev mladine Slovenije ob pomoči Studia Marketing.
Več >>


Določanje maksimalne dopustne EOM v skladu z ZPOTK - obvestilo uporabnikom (9.8.2012)
V zadnjem času smo od posameznih lizing hiš prejeli pripombe, ki so jim bile ob inšpekcijskem pregledu posredovane s strani tržnega inšpektorata glede nepravilnosti določanja maksimalne dopustne efektivne obrestne mere (EOM) in s tem nepravilnostjo določanja maksimalne dopustne EOM v programu NOVA.
Več >>


Summit leasing že poskusno uporablja avt. proces storna terjatev (10.5.2012)
Summit leasing je pričel uporabljati avtomatiziran proces stornacije terjatve s sistemom za avtomatsko upravljanje s procesi NOVA BPM. Cilj poskusne uporabe je bil optimizirati proces stornacije terjatev. Že po dobrih 15-ih dneh uporabe lahko ugotovimo, da je avtomatiziran proces bistveno skrajšal čas izvajanja stornacije, povečal sledljivost in preglednost ter zmanjšal količino potrebnega dela, saj lahko večji del operativnega dela (izdajanje dobropisov, izvedba stornacije, prerazporejanje plačil ipd.) sistem NOVA BPM opravi sam.
Več >>


Uspešno speljan projekt pripajanja družb v skupini NLB Leasing (9.5.2012)
GMI je uspešno zaključil projekt pripojitve družb NLB Leasing Koper in NLB Leasing Maribor k družbi NLB Leasing Ljubljana. Projekt je trajal slabo leto. Vzporedno s pripajanjem družb smo z NLB Leasing-om vzpostavili tudi sistem kreiranja elektronskih dokumentov iz sistema NOVA (eDocs), z uporabo sistema NOVA eArchive pa je NLB Leasing vzpostavil dostopnost elektronskih dokumentov neposredno iz core sistema NOVA. Uporabniki tako lahko do elektronskih dokumentov dostopajo direktno iz map pogodb/partnerjev.
Več >>


Finor leasing iz Kopra je pričel uporabljati sistem NOVA (30.4.2012)
GMI je uspešno zaključil projekt prehoda iz starega informacijskega sistema Leasing 4 na informacijski sistem NOVA na FINOR Leasing d.o.o. iz Kopra. S tem se je uporabnikom sistema NOVA priključila še ena srednje velika lizing hiša. Zaposlenim na FINOR se zahvaljujemo za sodelovanje in za dobro opravljeno delo na projektu.
Več >>


Zanimivo branje za vse, ki uvajate elektronsko poslovanje (31.1.2012)
Podjetje FrodX - neodvisna svetovalna družba na področju poslovnega socialnega mreženja ter upravljanja vsebin in poslovnih procesov - je na svojih spletnih straneh objavila več zanimivih priročnikov za vse, ki se lotevajo uvajanja elektronskega poslovanja. Priporočamo branje.
Več >>

MOJA STRAN

Prijava
  • Uporabniško ime:  
  • Geslo:  
  • Nov uporabnik
  • Pozabljeno geslo