NOVA.Studio - Nova generacija informacijskega sistema prinaša številne prednosti

Prednosti novega sistema

V podjetju GMI razvijamo novo generacijo našega informacijskega sistema za spremljanje financiranja, ki bo postopoma nadomestil obstoječi sistem NOVA.Core. Nova generacija, imenovana NOVA.Studio, prinaša vrsto izboljšav na področju tehnologije, varnosti, stabilnosti, izgleda in uporabnosti sistema. 

Glavna prednost sistema NOVA.Studio je uvedba novega uporabniškega vmesnika, ki bo zagotavljal sodobno in privlačno uporabniško izkušnjo. Vse vnosne maske se bodo prilagajale resoluciji zaslona, kar bo omogočalo boljšo uporabniško izkušnjo. Ob tem pa želimo poudariti, da se poslovna logika in podatkovna baza večinoma ne bosta spreminjali, kar pomeni, da bo nov sistem mogoče namestiti na obstoječo infrastrukturo brez potrebe po migraciji podatkov. 

NOVA.Studio prinaša tudi poenostavljeno uporabo, saj bo združil pet obstoječih modulov in zahteval le eno prijavo.

Časovnica vpeljave novega sistema

Nov sistem bomo uvajali postopoma pri strankah, vsak modul posebej, hkrati bomo ustavili razvoj obstoječega sistema NOVA.Core. 

Trenutno so razviti in na voljo strankam naslednji moduli:

  • FA - osnovna sredstva,
  • APP - avtomatski plačilni promet in
  • SS - posebne obdelave. 

Pričeli smo z razvojem še naslednjih dveh modulov:

  • GL - finančno računovodski paket z glavno knjigo
  • LE - spremljava financiranja

V letošnjem letu želimo nov modul FA – osnovna sredstva namestiti vsem strankam v testno in produkcijsko okolje. Zamenjava tega modula bo za naše stranke enostavna in hkrati bo omogočila, da se stranke seznanijo z novim okoljem ter preizkusijo delovanje novega sistema na omejenem obsegu funkcionalnosti. Naslednji korak bo nameščanje novega modula APP – avtomatski plačilni promet.

NOVA.Studio - Nova generacija informacijskega sistema prinaša številne prednosti Nazaj