Ponovna pridobitev prestižnega certifikata Platinasta odličnost AAA za leto 2023

Z veseljem sporočamo, da je naše podjetje Globus Marine International d.o.o. tudi letos prejelo visoko priznanje - certifikat Platinaste AAA bonitete odličnosti po analizi Dun & Bradstreet. To priznanje potrjuje, da že najmanj peto leto zapored izpolnjujemo najvišji mednarodni standard odličnosti.

Platinasta bonitetna odličnost pomeni, da naše poslovanje izstopa in izpolnjuje zahtevne kriterije, ki zagotavljajo nizko tveganje za morebitne negativne dogodke, kot so stečaji, likvidacije ali blokade transakcijskih računov v naslednjih dvanajstih mesecih.

To priznanje je odsev naše predanosti k odličnosti in finančni stabilnosti, ki smo ju dosegli s trdim delom, zanesljivim finančnim upravljanjem ter predanostjo našim strankam in partnerjem. V prihodnosti se bomo še naprej zavezali najvišjim standardom in si prizadevali ohraniti to prestižno boniteto.

Ob tem se zahvaljujemo našim strankam in partnerjem, ki verjamete v naše delo, ter smo ponosni, da smo del izjemne skupnosti odličnih podjetij v Sloveniji.

Ponosni smo tudi na dosežke naših družb v skupini Globus Marine International: Gemicro Zagreb in Gemikro Beograd, ki prav tako dosegata Platinasto bonitetno odličnost AAA.

Ponovna pridobitev prestižnega certifikata Platinasta odličnost AAA za leto 2023 Nazaj