Platinasti certifikat bonitetne odličnosti AAA za leto 2022

Podjetje Dun & Bradstreet Slovenija je Globus Marine International že tretje leto zapored podelil certifikat platinaste bonitetne odličnosti AAA.

Platinasta bonitetna odličnost predstavlja nadpovprečno bonitetno vrednost med podjetji, ki boniteto odličnosti Zlati AAA izkazujejo že tri leta zapored (2020, 2021 in 2022). Podjetja s platinasto bonitetno odličnostjo poslujejo izjemno ter izpolnjujejo stroge kriterije za doseganje nizke verjetnosti za nastanek negativnih dogodkov v prihodnjih dvanajstih mesecih.

V Sloveniji med več kot 1.590 registriranimi IT podjetji dosega razred platinastega bonitetnega odličja zgolj 43 podjetij oz. 2,7 odstotka.

Certifikat je potrditev, da podjetje Globus Marine International posluje stabilno in se odlično prilagaja razmeram na trgu tako tehnološko kot tudi operativno.

Ponosni smo, da smo del odličnih podjetij v Sloveniji, in se ob tem zahvaljujemo našim partnerjem, da verjamete v naše delo.

Zlato bonitetno odličnost AAA več let zapored dosegata tudi naši družbi v GMI skupini Gemicro Zagreb in Gemikro Beograd.

Platinasti certifikat bonitetne odličnosti AAA za leto 2022 Nazaj