NOVA.ONLINE – Nov spletni portal za stranke zdaj aktiven pri naši največji lizing hiši

Kot smo napovedali, je naš spletni portal za stranke NOVA.Online uradno zaživel v produkciji pri naši največji stranki, ki je hkrati tudi največja lizing hiša v regiji.

NOVA.Online je inovativen spletni portal za stranke lizing hiš, ki se lahko uporablja tako na računalniku kot na mobilnih napravah, namenjen pa je informiranju strank o njenih pogodbah, plačilih, stanju terjatev, pregledu elektronskih dokumentov, oddajanju zahtevkov lizing hiši in varni komunikaciji med lizing hišo in stranko. Zasnovali smo ga s ciljem, da strankam lizing hiš omogočimo enostaven in učinkovit dostop do njihovih finančnih podatkov ter dokumentov, ter s tem razbremenimo resurse lizing hiše.

NOVA.Online prinaša številne prednosti:

Sodobno tehnologijo
NOVA.Online temelji na najnovejših tehnoloških platformah, kar zagotavlja visoko zmogljivost, zanesljivost in hitrost delovanja.

Odziven in privlačen dizajn
Naša aplikacija se popolnoma prilagaja različnim napravam, kot so računalniki, tablice in pametni telefoni. Uporabniki bodo lahko dostopali do svojih podatkov kjerkoli in kadarkoli.

Uporabniku prijazen vmesnik
NOVA.Online se ponaša z intuitivnim vmesnikom, ki je enostaven za uporabo. Uporabniki se bodo hitro in brez težav znašli ter dostopali do želenih informacij.

Napredne vizualne kontrole
Vključili smo profesionalne vizualne kontrole, ki bodo izboljšale preglednost in uporabniško izkušnjo uporabnikov.

Povečano varnost
Varovanje podatkov je naša prednostna naloga. NOVA.Online vključuje napredne varnostne ukrepe, vključno z možnostjo dvostopenjske verifikacije (2FA), verifikacijo kontaktnih podatkov ter ločeno aplikacijo za administracijo sistema. Tako smo zagotovili, da bodo podatki strank vedno zaščiteni.

Nove funkcionalnosti
NOVA.Online prinaša tudi nove funkcionalnosti, ki bodo olajšale upravljanje in dostop do podatkov o financiranju. Sistem omogoča več vlog za posameznega uporabnika, poleg tega pa lahko stranke oddajajo zahtevke za spremembo matičnih podatkov, dostavo dokumentov, spremembo kontaktnih informacij in pripravo ponudbe za predčasno poplačilo.

Implementacija je pri naši največji lizing hiši potekala po planu in brez večjih težav. Uporabnike smo postopoma vključevali, na koncu pa smo aktivirali vse uporabnike. Prvi odzivi uporabnikov so zelo pozitivni.

Matjaž Strmčnik, direktor razvoja v našem podjetju, je ob tem dogodku dejal:
»Ponosni smo, da smo uspešno vpeljali našo rešitev NOVA.Online pri tako pomembni lizing hiši. Ta implementacija je rezultat trdega dela naše ekipe in naše zavezanosti k inovacijam. Verjamemo, da bo NOVA.Online pomagala lizing hišam pri doseganju njihovih ciljev.«

S tem pomembnim mejnikom še naprej dokazujemo svojo predanost kakovosti, inovacijam in partnerstvom z našimi strankami. NOVA.Online je eden od naših paradnih produktov v digitalni preobrazbi, ki prinaša izboljšano informacijo, boljšo uporabniško izkušnjo ter hitrejše reševanje zahtevkov in reklamacij.

NOVA.ONLINE – Nov spletni portal za stranke zdaj aktiven pri naši največji lizing hiši Nazaj